Till toppen av sidan
Nav

Tjänster

Band- och skivtäckningar i lackad stålplåt, koppar, zink och aluminium. Rostfria sömsvetsade tak och taktäckningar med profil- och takpanne-plåt. Beslagningar av skorstenar, ventilationshuvar, stoser, nockar, krön, vindskivor, mm.

Vi levererar och monterar takskyddsanordningar och avvattningssystem. Fasadarbeten i form av kassetter, profilplåt, skivtäckningar, fönsterbleck, lister, mm.

Engagemang

Vi åtar oss alla typer av byggnadsplåtslageri, allt från att beslå det sirligaste kyrktorn till att rensa hängrännor och plocka tegel. Vi kan även erbjuda skräddarsydda serviceavtal då det gäller underhåll av plåtarbeten på fastigheter.

Vår maskinpark är anpassad för alla de material och arbetsmetoder som krävs för att utföra ett riktigt arbete. Vi utför även legotillverkning i plåt efter kundernas olika behov. Hör gärna av dig om du har något speciellt problem vi kanske kan hjälpa till med.

Låt ditt behov bli vårt engagemang !

Erfarenhet

Både vi och vår personal har från 10 till över 20 års erfarenhet av plåtslageriyrket och vår verksamhet är anpassat till dagens behov då det gäller byggandet. Vi är flexibla i våra åtaganden och kompletterar gärna plåtarbetena med närliggande uppgifter. Vi vet att det kan vara till fördel för dig som kund.

Vi står gärna till tjänst med referenser av olika slag.

Vi är medlemmar av Plåtslageriernas Riksförbund och vi kan kvalitetssäkra våra byggprojekt enligt PLR:s Kvalitetssäkringsplan.

Vi har den erfarenhet du har rätt att kräva av ett företag i branschen !

Entusiasm

Plåtslageriyrket är i mycket ett gammalt hantverk och det känns roligt att arbeta med plåt i olika former. Vi är väl medvetna om de olika problemställningar som existerar i dagens byggande med pressade prisbilder och korta byggtider men vi låter oss inte nedslås av detta.

Vi jobbar på i ett fack vi har valt därför att vi trivs med det och hänger inte med huvudet.

Vi vill arbeta med hängivelse, iver och glöd !

Med vänliga hälsningar
Hans Andersson

Låt ditt behov bli vårt engagemang!

Kontakta oss